Perjantai meni hyvin. Eilen kylässä kävi isä vaimonsa kanssa. Toivat pienen kakun ja sain söpön sammakon lahjaksi. Säikähdin itsekin omaa puheliaisuuttani. Unentarpeeni on pienentynyt paljon ja olen pirteämpi kuin aikoihin. Jos tämä, mitä nyt on, johtuu Voxraan uudelleen aloittamisesta, kannatti todella aloittaa. Ainoa vaan, että pelkään kohtausten lisääntymistä. Pitäis lakata pelkäämästä, koska se tapahtuu varmimmin, mitä eniten pelkää..

Eilen olisin ottanut pienet kännit. Tai ihan pienen pöhnän.. Join melkein kolme siideriä, kunnes alkoi tökkiä tosi pahasti. Todella turhauttavaa, kun ei nouse päähän ja vaan vatsa täyttyy. Lopetin tissuttelun ja menin ennen puoltayötä nukkumaan. Yö oli huono ja nyt on ihanaa olla hereillä. Vaikka tunnen oloni hyväksi ja levottoman pirteäksi, huomasin olevani helposti ärsyytyvä, ärtyisä ämmä, seurassa. Kävin siis äidin kanssa kahvilla. Helpompaa olla ihan vain itsekseen.

Pohdin, jotta ehkä elämä jatkuu sittenkin, vaikka vanhenee. Kaverin vastaus oli: "Joka vuosi vanhenet suhteellisesti vähemmän. Kun 1-vuotias täyttää 2, se on tuplasti lisää ikää, mutta sulle nyt vain noin 3%."

Hyvää syntymäpäivää minulle!! :D