Perjantaina tuli taas paapatusta ja vielä enemmän,  kun en suostunut ottamaan Antabusta. Ystävällisesti pyysin hoitajaa juomaan litkun itse. ei kelvannut. Tänään musiikkiterppa piti puhetta lääkkeistä. Sanoi nyt hänkin huomaavansa vauhdikkuuden. Olen avoimempi ja toimeliaampi. Sitä huolettaa tipahdus, vaikka nyt olisikin kivaa. Kerroin sille harkinneeni kitaran ostoa. Näytin millaisen. Ei suositellut. Jos haluan kitaran, kannattaa opetella ensin akustisella, joka mulla jo on ja ostaa kunnon kitara, vaikka maksaakin enemmän. Tosin kehoitti keskittymään nyt bassoon. Sain lisää sormiharjoituksia. Vituttaa nämä mun lyhyet nakit. Kitaranhimo laimeni. Onneksi. Ei mulla ole varaa edes halvempaan..

Uku on kiva. Opin sointuja. Niillä muutamalla pärjää aika hyvin :) Myöhemmin lisää haastetta uusien opetteluun.

Eilen oli tämän kaksiviikkoisen ensimmäinen oikea vauhtiahdistus. Tänään juuri äsken otin Temestan. En juurikaan päivällä ole tarvittavia ottanut. Kaupassa juoksin, vaikka mikään kiire ei ollut. Sain ostettua kaiken, mitä pitikin. Ihan vähän muutakin :D
Olo melko hyvä. Vähästi väsyttää ja voisinkin hetken levätä. Huomenna on vapaapäivä, koska en lähde työporukan kanssa retkelle. Säästän ne rahat viikonloppuun.