Herätty taas ennen viittä mutta myöhästyin aamun punaisesta hetkestä. Sain vinkin sen ajankohdasta ja jos huomenaamuna herään ja vielä nousenkin tarpeeksi ajoissa, lähden tutkimaan maailmaa. Koitin äsken makoilla sänky selässä mutta horrostamiseksi se meni.
Päivä ollut pitkä mutta ohjelmaa ja hermojen menetystä ollut. Kävin sairaalassa, koska  tarkoitus oli hakea lappu Kelaa varten, jotta saisin jotain korvausta tiistaisesta taksikyydistä kotiin yöpäivystyksestä. Mulla ei ollut mitään käsitystä, missä mut oltiin operoitu. aulan neuvonnasta mut käskettiin sairaalan puolelle ajanvaraukseen. Sieltä passitettiin terveyskeskuksen puolelle. Onneksi lattiassa on eri väriset viivat, joita voi seurailla päästäkseen haluttuun paikkaan. Käskettiin lähteä tulosuuntaan ja seurata sinistä viivaa. Meinasin silti eksyä..
Päivystyksessä oli paljon porukkaa. Otin vuoronumeron ja kone ilmoitti mun edellä olevan neljä asiakasta odottamassa pääsyä iloittautumisluukulle, jossa sillä hetkellä mies selitti hengitysvaikeuksiaan. Puhui pitkään ja hänen käskettiin tulemaan neljältä uudestaan. Sillä hetkellä kello oli yksi. Sisään tuli uusi asiakas, jonka käteen lykkäsin oman vuorolappuni, koska en malttanut enää odottaa. Jäi siis se paperi saamatta. Kokeilen maanantaina uudestaan. Tosin en ehdi, kuin vaan aamulla ja silloin siellä on mummot ja papat viikonlopun vaivojensa kanssa.

Äidin potkukelkka sai uuden renkaan. Itselleni ostin Mariskan uusimman levyn, johon ihastuin.
Apteekissa kävin hakemassa särkylääkettä sormeeni ja sidetarpeita. Ajattelin, että voisi tuon likaisen siteen vaihtaa mutta en raaskinutkaan, koska on sidottu niin hyvin ja maanantaina katsotaan se hoitajann kanssa. Kipua, kiristystä ja pistelyä on mutta ei ylimääräistä turvotusta. Erilaisilla toimilla ja asennoilla voin helpottaa kurjia tuntoja. Farmaseutti kertoi värin olevan normaali ja ajatteli, että on hyvä katsoa, kun on vähän vuotanut läpi ja osoitti kohtaa, joka oli suklaata. Sitä en hänelle kertonut. On ehkä vuotanutkin mutta mitään tuoreita verijälkiä ei ole. Katsoin puhelimesta kuvat, jotka otin heti onnettomuuden jälkeen. Teki pahaa. En muistanut olleen niin karmean näköinen repalus!

Vauhtiahdistus ja ääniherkkyys vaivannut tänään. Piti poistua kaupasta vaan sen takia, kun en malttanut olla ja vieressä nainen komensi lastaan koko ajan.

 

Kurjalle ovat pahoja kaikki päivät,
mutta hyvä mieli on kuin alituiset pidot.

Sananlaskut 15:15

Melko osuvaa :D