Tulin hetki sitten Turenkiin. Huomenna alkaa kunnalla kolmen viikon työharjoittelujakso. Ihan olen hyvillä mielin menossa. Eniten odotan sitä takkia! Lattoin kellon soimaan 5:45!!! Ihanaa! Toivottavasti herään. Pitää mennä ajoissa nukkumaan.
Toin mukanani kaksi digiboksia. Tosin unohdin molemmista kaukosäätimet. Piti katsoa, kumpi käy, antenni vai kaapeli. Todettiin, että ehkä antenni mutta ei vaemuutta. Jos muistaisi ensi viikolla ne kaket.

Tekstasin metsäkouluporukalle uutta infoa mahdollisesta kokoontumispaikasta. Yhdellä olisi mökki Joensuussa ja voisi ilosaaren aikaan mennä jos joku haluaa rockiin. Ilmainen majoitus, ulkohuussilla ja kantovedellä kuulostaa hyvältä. Naapurinsaunaa saa ehkä laita :) Nyt odottelen vain vastauksia. Kolme varmaa lähtijää jo.

Muistin suojat mun pienet vauvakuuset, etteivät ihan pala kevätauringossa. Hieman rusketusta olivat jo saaneet. Ensi viikonloppuna vois alkaa tonkia kunnolla jos sää sen mulle suo. Nyt alkaa napit vaikuttaa. Kohta peiton alle Masaa odottamaan.