Paleltaa, hikoiluttaa, päätä särkee ja nokka vuotaa. Tuttu juttu. Sauna olisi kiva asia, mutta täytyy lähtee ostaa pieniä kukkaruukkuja. Askertelis linnuille syöttösysteemin. Kukkasipulitkin on vielä laittamatta maahan. Jos sen nyt vihdoin saisin tänään tehtyä. Ei oikein ole piristävää, kun aurinko ei paista. Tilasin Turusta sätetä tännekin.

Kissa nukkui koko yön vieressä ja välillä päällä. KOhtuullisestii nukuin itsekin. Aamuyöstä aloin jo odottaa aamun valoa. Nyt kuuntelen Melissa Hornia. Uusi tuttavuus hän.

Eilen soitin DNA:lle ihmetelläkseni, miksi ei liittymä aukea. Siellä oli rast väärässä paikassa. Mokkula toimii hyvin. Taidan sen pitää.
Soneralle soitin vihdoin. Aloin paapattaa kamalasta laskusta ja nainen luurissa ihmetteli myös, miksi lasku on noussun 20e, uudistuksen jälkeen. Sonera on mulle nyt 61e velkaa ja lasku pieneni. Meinasin ärähtää naiselle. Se ärähti takaisin :D Hyvä juttu! Olinhan mä sentään siinä asiassa väärässä. Tai en väärässä vaan epätietoinen ja pillastuin ennen, kun kysyin asiasta.

Tänään on sämpyläpäivä. Valkosipulia sekaan.