Sunnuntai aamu, eikä unta riittänyt pidempää, kuin seitsemään. Eilen odoton siivousvimmaa koko päivän ja tokihan sen piti iskeä yöllä, kun piti jo nukkumaan mennä. Jotain pientä järjestelin ja vein jätesäkillisen roinaa roskiin. On makkarissa vähän enemmän taas tilaa uudelle sängylle, jonka saan juhannuksen jälkeen. Kävin eilen tilaamassa. Pussijousellin 105 senttinen runkopatjasänky. Tuntui mukavalta. Satasen halvempi sänky oli liian pehmeä. En pidä siitä, että asentoa vaihtaessa, koko sänky jää pomppimaan vartiksi. Tämä uusi ei sitä tee, vaan on hyvin vakaa. Ihanaa!

Kahden viikon sovittu kuusi päivää töissä on suoritettu. Olen iloinen. 60 euroa tienattu :) Tankillinen bensaa. Torstaina oli huono päivä. Nukuin huonosti ja päätä särki koko päivän. En puhunut sanaakaan töissä. Se ei ole mukavaa. Perjantaina päivä oli toisenlainen. Olin kahdestaan T:n kanssa risuja keräämässä ja se nainen puhuu koko ajan. Pakko siinä oli itsekin jotain väliin sanoa :D Pidän hänestä. Puhuttiin aivan kaikesta.

Tänään pitäisi etsiä joku biisi huomiseen soittoryhmään. Ei kuitenkaan osaa valita mitään sopivaa. Alkuviikosta viilsin vasemman käden etusormen pään ja osan kynttä. Kipeä on mutta testattu on, soitto sujuu. Alkaa se jo parantua mutta kuumottaa.
Nyt vois taas vähän siivoilla..

... kaikki on mahdollista
ellei välitä siitä,
kuka saa ansion.

Florence Luscomb