Eilen kävi sukua kylässä. Jännitin, koska osa ei ollut ennen käynyt mutta menikin hienosti.  hyvä puoli vierailussa oli, että sain siivottua vähän paremmin. mahtuu kulkemaan ja olemaan.
Takapihalla on kaaos jälleen. Tuttu kevätkaaos. Innostuu tonkimaan mutta ei saa tehtyä asioita loppuun asti. Monta projektia menossa samaan aikaan. Päätin lopettaa, koska mikään ei enää edennyt. Lopetin ja kävin suihkussa. Kivaa nähdä käsistään tehneensä jotain.

Jotenkin ärsyttää nämä pyhät, vaikka ei  mulla ole minnekään menoa. kaupassakaan ei ole asiaa käydä. Maailma on vaan jotenkin niin pysähtynyt.
Valmistujaislakki kököttää pienen pöytälampun päällä. Sain tänään kulla, etten saisi kulkea se päässä vappuna. Höh! Vaivalla ansaittu lakki!

Katsoin yhtenä päivänä netistä monta osaa Riivattuja taloja. alkoi itseäänkin pelottaa. Mieleen tuli mun vanhat huonekalut. Jos niiden mukana onkin siirtynyt tänne henkiä? Vanhoja omistajia.. Säikäytti  moinen ajatus. En uskaltanut kääntää enää selkää huoneelle. En silti usko, että mitään pahojahenkiä täällä olisi. Ainakaan pysyvästi.