Näin se homma etenee. Käytin autoa katsastuksessa päivän liian myöhään. Korjattavien vikojen takia rapsahti ajokielto. Hienoa! Nyt pitää suunnitella aikataulut ensi viikolle. Töihin pääsee kätevästi bussilla mutta terapiat tuottaa ongelmaa. En ehdi niinä päivinä töihin ja auton saan korjaukseen vasta perjantaina. Täytyy keskustella töissä asiasta.

Ajattelin, että nyt voisi olla mukava viikonloppu kahden lainakoiran kanssa. Koirien kanssa kyllä kivaa mutta vituttaa tuo oma tyhmyys. 

Torstaina soitin sossuun. Perille pääsy oli hankalaa. Vajaa minuutti ennen soittoaikaa puheluni meni vaihteeseen, jossa kärttyinen nainen sanoi, ettei voi vielä yhdistää puhelua, koska kello ei ole vielä tasan. Myöhemmin luuri huusi varattua tai siihen ei vastattu. Tähän meni puoli tuntia, kunnes rouva sossuntäti itse soitti mulle takaisin ja pahoitteli asiaa, että oli unohtanut rastittaa kohdan, jossa rahat olisivat menneet maksuun jo silloin keskiviikkona. Nyt asia on kunnossa. Sain rahat heti torstaina, puhelun jälkeen.

Ilma on kaunis ja vatsa täynnä. Koirat köllii ja itse juon nyt kahvit.