Yö oli paska! Kaikki asennot oli helvetistä ja oman hengityksen kuuleminen otti aivoon. Hermoromahdus oli iskeä. Aamusta sain nukuttua ja yhdeksältä ylös. Sohvalla meni yö taas. Sängyssä kurjempi valvoa. Päätä särkenyt koko päivän. Taas. Olihan tässä muutama kivuton päivä välissä. Äsken otin ensimmäistä kertaa särkylääkkeen, jota en meinannut löytää. Pronaxeneja en viitsi päähäni käyttää, ellei ole pakko.

Nyt taidan tietää, kuka oveni takana käynyt pimputtelemassa. Talonmies tietenkin, joka ollut vailla vesimittarilukemia. Löysin lapun, jossa kerrotaan, että olisi pitänyt tiistaiaamuun mennessä ilmoittaa mutta koska olen hidas ja saamaton, laitoin juuri mailina lukemat suoraan isännöitsijälle. Tasauslasku voi olla kauhistus. Kesällä meni melkoinen määrä vettä..

Tupakat on loppu. Mietin, lähdenkö kävelylle ja käyn tupakkaostoksilla. Soittais vaikka äidille jos se tänään lähtis jonnekin kahville, kun en ottanut viime viikolla hänen kutsuaan vastaan. Laitoin silti auton varmuuden vuoksi lämmitykseen. Postissakin tuli vain laskuja.
Suihkussa olisi ehkä syytä käydä ennen ku lähtee minnekään ihmistenilmoille..
Kunt.ohjaaja sanoi mua erakoksi. Se on totta. En muista, milloin olisi suihkussa käynti ollut näin vaikeaa. Moni asia tuntuu ylivoimaiselta. Roskat, tiskit, joulukortit, imurointi, suihku, hampaidenpesu, ulos meneminen. Hukun omaan paskaani.