..on tänään tehty ja huomenna duuniin. Laitoin juuri sadetakkini pesuun. Siinä oli merkintä "vesipesu kielletty"! Uskaltaako sitä laittaa päällensä sateessa?
Työaika on ti - to, 4 tuntia. Sopiva alkuun. Kolmen viikon koeaika ja heinäkuussa saan lisätä tunnin työaikaan jos siltä tuntuu, samalla saan palkankorotuksen. Kymmenestä eurosta kahteentoista. Tämä siis päiväpalkka. En tiedä mihin rahojeni kanssa joudun, ehkä paras alkaa laittaa hyväntekeväisyyteen.

Hoitajat kävi. Puolentoista tunnin sessio. Sanottiin, etten ole alkoholisti. Juominen liittyy sairauteeni. Tunne-elämän epävakauteen ja bipoon. Hienoa! Päätin lopettaa Antabuksen käytön, josta ei niin suuresti tykätty mutta sain mahdollisuuden näyttää, että otan itsestäni vastuun. Mun annetaan olla aikuinen, joka tekee omat päätöksensä. Koska alkoholiin liittyy niin vahvasti itsetuhoisuus, pelottaa enimmäkseen kai äitiä, että taas tapan itseni. Hoitaja sanoi "jos haluan itseni tapaa, en siihen alkoholia tarvi." Niinhän se on. Tällä hetkellä on olo, että olen ihminen, enkä halua itseäni tuhota, vaan rakennan elämääni sellaiseksi joksi haluan ja jossa viihdyn. Mulla on mahdollisuus siihen ja toivon, että minuun luotetaan.

Pienet teot hyvyyden,
Pienet sanat rakkauden,
Ne maahan onnen tuovat,
..taivaallisen.

Julia Fletcher Carney