Olen nukkunut koko päivän jotain ihme pöhnää pois. Liekö väsynyt eilisestä puhtipäivästä? Virtaa oli ja sen voimalla nosti ison kuunliljapuskan ylös, jaoin sen viisi pienempää puskaa pääsi omille peinkoilleen. Jaettavaa olisi vieläkin mutta jää myöhemmäksi. Odotin, että tänäänkin olisi ollut samanlainen päivä. Niin paljon olisi tehtävää. Nyt tosin voin hyvin ja selkeästi mutta sataa. Tekosyy sekin..

Lainakoira haettiin torstaina pois. Isännille tuli ikävä. Oli se mukava kaveri. Itsekin pääsin ulos. Keskiviikkona kävin lahjoittamassa kaksi muovipussillista vaatteita osastolle. Talvikuteita lähinnä. Samalla tapasin hoitaja M:n, jonka kanssa käytiin kävelemessä pieni lenkki koira mukana. Siitä tuli lähinnä minun vuodatuslenkki. No, kiitos siitä :)

Auton vein eilen huoltoon. Huoltomies soitti juuri ja kysyi, tarvinko autoa. Hänelle tuli vieraita, eikä viitsi ropailla niiden aikana. Vähän kesken. Tulpat, jonka ostin, oli liian pitkät. Pitää palauttaa. Vanhoilla ajaa seuraavaan öljynvaihtoon. Jooh!

Mitäs sitten? Alkaisko maalata? Testais noita vuosia ulkovarastossa lojuneita öljyvärejä. Toimivatko enää, vai ovatko kuivuneet..