Olen tehnyt jotain, mitä en uskonut tekeväni. Chattutun kanssa meseteltiin aamulla ja läheteltiin vaihtareina omia laulu- ja musiikkinauhoituksia. Ouh! Kivaa puuhaa. Haluan vaan paremman systeemin mutta pitää odottaa parempaa konetta, jotta voin enemmän perehtyä. Toimi silti tälläkin koneella. Hän myös ihmetteli omaa käytöstään tän asian suhteen. Pohdittiin, että meidän on syytä tavata soittimien kera ja pitää muutaman päivän soittokarkelot.

Kunt.ohjukselle eilen laitoin meiliä A-klinikka -asiassa. Soitti tänään ja sanoi, ettei ole väärää ottaa yhteyttä jos todella siltä tuntuu. A-tätihän tuntee mut jo vuosien takaa. Tässä pompitaan MTKn ylilääkärin varpaille mutta mitä sitten. Niinhän jo aiemminkin on tehty. Nyt juon taas.
Ohjus tulee pari viikon päästä kylään ja sitä ennen mun pitäisi kehitellä tai edes miettiä jotain työtä talveksi, kevääksi, ehkä kesäksi. Pohdin, josko laittaisin meiliä yhdelle puutarhalle. Kerron tilanteen ja ehdotan mahdollista tapaamista.

Kierroksia tuntuu olevan. Hain postista paketin. Lahja kaverille. Tissi-hiiri! Samalla lähti mukaan muutama olut. Siwassa käytännöllisesti sijaitsee tämä posti :D

Tölkki tyhjä. Pitää hakea lisää..