Opinnäytetyö on esitetty hyvällä menestyksellä. Toki olin melkoisen tainnutettuna mutta en usko sen näkyneen ulos päin. Pystyin olemaan rento ja rauhalinen ja pysyin asiassa sekoilematta kummemmin. Enemmän jännitin, tärisin ja sekoilin, kun esitelmöin istutussuunniitelman koulutusjohtajalle. Tilanne muutenkin tuli kovin äkkiä, vaikka ei tietenkään yllätyksenä. Kello oli viittä vajaa kahdeksan, kun mut raahattiin aamutupakalta sisään ja suoraan hirmu pieneen huoneeseen. Jotenkin kooominen tilanne.  Nyt mun on vain jotenkin saatava tuo työ lopulliseen muotoonsa. Valmiiksi. Koulutusjohtaja teki pari muutosehdotusta, heinät on suunnilleen valittu, vaan pitää päättää mitä menee minnekin ja hakea hinnat. Kasvilista valmiiksi ja hintalaskelma. Eilen kävi outo juttu. Olin kopioinut uusimman version työstä tikulle ja kun aloin tehdä jotain, tuli ruutuun ilmoitu "tämä työ hajoaa kohta" !! Paniikki! Yritin tallentaa ja lopulta onnituinkin ja kansion nimi on nyt "opinnäytetyö tuhoutuu" :D Kaikki on silti tallella yhtä kuvaa lukuunottamatta. Onneksi. Esityspäivänä, en löytänyt muistitikkuani, jossa koko roska oli. Sain kopioitua sen toiselle tikulta koulun koneelta, jossa se oli tallessa. Mun oma kone sekosi mutta opettaja sai sen tolkkuihinsa. NYt pelkään, että tää rakkine leviää käsiin ja varmuuden vuoksi on kaikki tärkeä siirretty ulkoiselle kovalevylle talteen. Tuuletin ainakin pitäisi korjata. En tiedä, onko muuta vikaa..

Viime viikonloppuna sekosin ja vein pahvilaatikollisen vaatteita kuntoutusosastolle. Saavat vähän uutta sekaan ja voivat joistain kammotuksista jo luopua. Kuulin jälkeen päin, että ystäväni A, joka osastolla on, oli ominut osan vaatteista itselleen ja patsastellut käytävällä niitä esittelemässä. Hassu A.

Eilen oli virallisesti viimeinen koulupäivä. Tänään aamulla kävin yritystoiminnan näytön arvioinnissa. Kakkonen tuli. Jo yhdeksältä pääsin lähtemään kohti kotia. Iltapäivällä kävin A-klinikalla. Meinasin ahdistua olemiseeni siellä mutta kasasin itseni ja loppu meni hyvin, vaikkakin olin kovin hiljainen. Koko tää viikko on ollut hiljainen ja matalamielinen viime viikonlopun hypon jälkeen.

Nyt vietän pääsiäislomani rentoillen ja yritän saada valmiimmaksi tuota stressijuttua, että sen saa kansiin ja levylle. Saa työparikin sitten oman versionsa. Puuh!