Päälääkärillä oli tuskaista. Itkua tuhersin, kun kerroin tuntojani. Sain sairauslomaa 2.9 asti ja Sertralin vaihdettin Voxraan. Toivottavasti siinä on mahdollinen avain parempaan mielenlaatuun. Todistukseen tuli diagnoosit F41.2, sekamuotoinen ahdistus- ja masennustila ja F60.3, tunne-elämältään epävakaa persoonallisuus.  

"Hyökkäävä (aggressiivinen) persoonallisuus
Rajatilapersoonallisuus
Räjähdysaltis persoonallisuus

Persoonallisuushäiriölle on ominaista taipumus toimia hetken mielijohteesta ja harkitsematta seurauksia. Mieliala on ennustamaton ja oikukas. Henkilö on altis tunteenpurkauksille eikä usein kykene hallitsemaan purkauksellista käytöstään. Hän on taipuvainen riitaisuuteen ja yhteentörmäyksiin toisten kanssa, varsinkin jos hänen hetken mielijohteita noudattavaa käytöstään estetään tai hillitään. Häiriö voidaan jakaa impulsiiviseen muotoon ja rajatilamuotoon."

En tiedä, kumpi olen. Molemmissa sopivia piirteitä minuun.

Nyt täytyy alkaa miettiä taas, mitä seuraavaksi. Etsiä uusi puuhapaikka päiviksi, jotta voin jälleen kilahtaa. Haluan jo olla valmis ihminen. Lääkäri selitti, että tämä on tällaista resoista etenemistä ja, että mä haluan heti kaikki mulle nyt. Täytyy taistella se kivulias tie ennen kuin voi alkaa yrittää normaalin ihmisen elämää. Ei mun kärsivällisyys riitä ja siksi luovuttamisen käy kylässä ajottain. Ehkä olisi syytä alkaa tutkia omaa ajatusmaailmaansa ja selvittää mikä on tähän päivään sopivin kuvio ja tyytyä hitaaseen etenemiseen. Nauttia saavutetuista välietapeista ja jatkaa taas seuraavaan. Keräillä palikoita rauhassa ja viisaasti.