Jäin tänään kotiin paskan selkäni takia. Housujen jalkaan saaminen oli tuskaa. Huomenn akäyn näyttää tuota lääkärille, jos ei helpota. Nyt täytän itseni kipulääkkeillä ja relaksantilla. Muutaman viikon sietänyt kipua mutta nyt tuli sitten stoppi.

Eilen oli juoksupäivä. Aamulla kävin työpaikalla tavoitepalaverissa, jossa mukana olivat työhönvalmentaja ja kuntoutusohjaaja. Tavoite 1 on: Sosiaalisissa tilanteissa olemisen helpottuminen. Selvästi odotettua matalampi onnistuminen: Sosiaalisten tilanteiden välttäminen. Selvästi odotettua korkeampi: Pystyy menemään sosiaalisiin tilanteisiin etukäteen jännittämättä ja olemaan tilanteissa luonnollinen. Uskon pääseväni sellaiselle tasolle, että pystyn menemään sosiaalisiin tilanteisiin ilman tarvittavia. Nythän teen niin terapiassa. Hoitaja haluaa lopettaa Tenoxini ja vaihtaa sen Melatoniniin. Lipsautin sille viime viikolla ottaneeni Tenoxin päivällä mutta ei taida uskoa siihen, että se todella piristää. Toki ymmärrän sen voivan olevan vaarallista liikenteessä, enkä voi vedota siihen, että ei ole koskaan käynyt mitenkään. Jos käy ja jään kiinni lääkkeissä, voin olla pulassa.

Terapiassa puhuin viikonlopusta. Terapeutti ajatteli, että mun sisällä on seikkailunhaluinen ihminen, joka kaipaa läheisyyttä iintiimiä kanssakäymistä. Tostesi mun pystyvän seksiin miehen kanssa. Kyllä. Kännissä. Tästä kyseisestä miehestä en ole kiinnostunut. Hän puhuu koko ajan seksistä ja haluaa sitä minun kanssani. Eilen ilmoitin sille, että en etsi suhdetta, enkä halua seksisuhteeseen. Kerroin, ettei seksi juurikaan kiinnosta ja on saanut viikonloppuna aivan väärän kuvan minusta. Vastasi, ettei enää häiritse asialla jos olen tosissani. Luulin hänen suuttuneen mutta kolmen tunnin päästä hän oli taas linjoilla ja kysyi, olenko  minä suuttunut hänen puheistaan. en ole. Melkein toivoin hänen suuttuneen. En vieläkään tiedä, voiko siitä ihmisestä saada jonkilaisen kaverin. Ehkä aika näyttää. Nyt en kaipaa ihmistä.