Harmittaa, että musiikkiterapiaa ei ollut tänään, eikä ensi viikollakaan. Olin kuitenkin kuskina ja avustajana kaverille. Meinas tulla väsy ja vitutus. Vitutti jo ennen lähtöä, kun ajattelin, ettei tämä ole välillä ihan oikein. Kaveri pitää mua liian itsestäänselvyytenä. Tuntuu siltä. Sanoin, etten ensi viikolla kuskaa, saa etsiä itselleen kyydin muualta.

Näin sattumalta kuntoutusohjaajan mielenterveyskeskuksessa. Hänellä oli asiaa. Ensin esitteli alkavaa vertaistukiryhmää äidille, joka ei ollut kiinnostunut asiasta. Toinen asia oli kilpirauhasarvojen tulokset. Selvä vajaatoiminta (9.7 pmol/l. Va 12-22). Vituttaa lisää. Huomenna soitan ja varaan terveyskeskuksesta ajan omalääkärille. katsoin juuri oireita ja melko moni täsmää. Multa on alkanut lähteä hiuksiakin nyt..

Kun pääsin prinsessasta eroon, kävin toisen kaverin luona. Voi olla, että työt alkaa ensi viikolla. 8 kuukauden  ikäinen tyttönsä on ihana nauraja. Mies paistoi lettuja ja ahmin kaverin kanssa niitä lähes kilpaa. Sain Siiri-koiran hoitoon. Ihan muuten vaan mua ilahduttamaan.