Seurauksena eilisestä huonosta olosta en mennyt tänään töihin. Jossain tuskaisuuden ja unen ja valveen rajamailla sekoilin aamulla. Hetkeksi sain silmäni auki, kunnes lupshdettuaan kiinni, jatkui sama ahdistava uni, jota mielestäni olin pyöritellyt jo kauan. Ei tolkkua, eikä tolkun loppua..
En tiedä, missä olen. Olen hidas. Silti niin järjissäni, että kykenin terapiaan. Siellä olen pohtinut tarvettani terapiaan ja jopa koko lystin lopettamista. Terppa selosti tavoitteista, joita en muista ja että meillä hyvä tilanne, koska terapian ulkopuolelta ei ole painostusta tai vaatimuksia. Ei Kelaa. Ei määräaikaisuuksia. Ei rahoitusasioita. Ymäärsin, että hänen mielestään en ole valmis lopettamaan mutta pitää kyllä huolen, että potkaisee asiakaslistaltaan, kun on sen aika. En jaksa nyt paapattaa..

Selkää särkee. Lanteita särkee. Lihakset ovat voimattomat ja pää ei toimi. Kuin olisin vajoamassa jonnekin. Juonko kännit? Otanko napeista puudutusta? Näytänkö terää lihalle? Tuskanhiki. Kuumeinen olo, vaan ei kuumetta. Missään asennossa ei ole hyvä olla. Tekee kipeää. En pysty syömään, enkä uskalla yskiä. 

Lopetin Voxran ja se tieto on nyt julkinen. Oliko virhe? Voiko noin kolmen viikon päästä tulla oireita, jotka lopetukseen liittyisivät? En tiedä. Mistään mitään. En jaksa istua, enkä maata. Jos voisi vain lillua..