Mikä ihmisiä vaivaa?! Kävin päivällä kaupassa ja totesin ihmisten olevan lähes hysteerisiä. Tosin niin minäkin ajatellessani,  että olisi ehkä kannattanut jättää menemättä. Paljon ihmisiä kasassa ja kaikki luulee, että ruoka loppuu keksen. Äitiparka sai taas olla kohteena mun kiukun purkaukuksille ja ahdistukselle. Samalla kävin apteeksissa. Tahdoin jotain rasvaa pintakuivalle naamalleni, joka rapisee hileinä irti. Myyjä lorautti kahdenkympin rasvat kämmenselälleni ja katsoi hieman hitaasti, kun läiskin sen naamaani sen sijaan, että  olisin sivistyneesti  hieronut sen siihen minne se oli tursautettu.

Sain tänään pyyhittyä lattiat. Jeii! Laitoin juuri uunin päälle lihaa varten. Olen varma, että nukahdan ja unohdan koko operaation.

Eilen kävin hoitajalla hakemassa puuttuneet lääkkeeni. Kysyi, olenko vihainen, kun soitti äidilleni. En ole. Hänelle uusi asia. Ei voi kaikkea tietää. Toivoi mun lähettelevän hänelle jatkossakin viestejä.. Toivottavasti en niin tee. Mutsi uhkaili osastolla. Totesin hänen olevan vaikeaa mua sinne noin vain saada.